Welke telefoons ondersteunen we?

We ondersteunen bijna álle telefoons, met de nadruk op bijna. Een 2tal merken (nog) niet: Namelijk de Oppo en de OnePlus. We adviseren je dan om een ander toestel te gebruiken om de dongle te connecten.
    • Related Articles

• Het lukt mij niet om de Hegg app te connecten met de Hegg dongle, wat kan ik doen?

Lukt het niet om je dongle te verbinden? Dan hebben we hier een paar tips die je mogelijk kunnen helpen: 1) Gebruik de juiste inloggegevens. Je kunt inloggen met dezelfde gegevens zoals je deze bij het aanmaken van een account bij Hegg hebt ...
    • Hoe kan ik de Hegg app downloaden?

De Hegg app is te downloaden voor iOS (iPhones) en voor telefoons met Android. Op deze pagina kun een link vinden om onze app te downloaden: https://hegg.energy/slimme-app/ Ben je al klant bij Hegg? Dan kun je ook inloggen met je eigen inloggegevens.
    • Wat kan ik met de Hegg app?

- Je krijgt inzicht in je elektriciteitsverbruik: realtime, per uur, dag, week en maand. - Je krijgt inzicht in wat je teruglevert als je zonnepanelen hebt: realtime, per uur, dag, week en maand.