Wat moet ik doen als de dongle geen verbinding met wifi maakt? (Dongle heeft groen lampje maar ik zie geen data in mijn app)

Wat moet ik doen als de dongle geen verbinding met wifi maakt? (Dongle heeft groen lampje maar ik zie geen data in mijn app)

We zien dat bijvoorbeeld bij het installeren van een nieuw modem het soms niet goed gaat met de dongle verbinding.
De dongle geeft dat nog wel een groen lampje (is verbonden) maar geeft geen data meer door.

Om de dongle weer te koppelen zet je de volgende stappen:

1) Open de Hegg app en klik op het icoontje rechts bovenin
2) Kies in het menu 'Mijn dongle'
3) Kies 'Diagnose'
4) Klik in de pop-up op 'Doorgaan'
5) Klik in de pop-up op 'Reset Dongle'
6) Sluit de Hegg App volledig af

Nu wordt de dongle ontkoppeld en kun je hem bij het openen van de Hegg App opnieuw koppelen.