Mooi jullie Hegg app, wat kan ik daar allemaal mee?

Onze Hegg app icm de Hegg dongle geeft je realtime inzicht in je energiehuishouden.
    • Related Articles

• Wat kan ik met de Hegg app?

- Je krijgt inzicht in je elektriciteitsverbruik: realtime, per uur, dag, week en maand. - Je krijgt inzicht in wat je teruglevert als je zonnepanelen hebt: realtime, per uur, dag, week en maand.
 - Je krijgt inzicht in je gasverbruik, per uur, dag, ...
    • Het lukt mij niet om de Hegg app te connecten met de Hegg dongle, wat kan ik doen?

Lukt het niet om je dongle te verbinden? Dan hebben we hier een paar tips die je mogelijk kunnen helpen: 1) Gebruik de juiste inloggegevens. Je kunt inloggen met dezelfde gegevens zoals je deze bij het aanmaken van een account bij Hegg hebt ...
    • Hoe kan ik de Hegg app downloaden?

De Hegg app is te downloaden voor iOS (iPhones) en voor telefoons met Android. Op deze pagina kun een link vinden om onze app te downloaden: https://hegg.energy/slimme-app/ Ben je al klant bij Hegg? Dan kun je ook inloggen met je eigen inloggegevens.
    • Wat heb ik nodig om de Hegg app en dongle te kunnen gebruiken?

1/ Een slimme energiemeter, die krijg je gratis van je netbeheerder. 2/ Een smartphone, om de Hegg app te kunnen gebruiken. 3/ Wifi (tot aan de meterkast): zodat de gegevens van je slimme meter naar de app verstuurd kunnen worden.
    • Hoe kan ik de Hegg Dongle bestellen?

De Hegg Dongle bestel je in onze Hegg App. Als je klant bent bij ons voor dynamische energie en de Hegg app download kun je inloggen met je inloggegeven. Hierna zal je op het startscherm zien dat er een kadootje voor je klaarligt; onze Hegg Dongle en ...