Ik ben van internetprovider gewisseld en nu werkt mijn Hegg Dongle niet meer

Ik ben van internetprovider gewisseld en nu werkt mijn Hegg Dongle niet meer

Om opnieuw verbinding te maken met een nieuw ingesteld wifi, moet je de Hegg Dongle opnieuw koppelen.
Schakel het nieuwe wifi netwerk uit en doorloop onderstaande stappen in de Hegg App.

Om de dongle weer te koppelen met je nieuwe wifi netwerk:

1) Open de Hegg app en klik op het icoontje rechts bovenin
2) Kies is het menu 'Mijn dongle'
3) Kies 'Dongle opnieuw koppelen'
4) Klik in de pop-up op 'Doorgaan'
5) Sluit de Hegg App volledig af, nu wordt de dongle ontkoppeld van het oude wifi netwerk
6) Zet je nieuwe wifi netwerk weer aan

Nu kun je de App opnieuw openen en bij het openen van de Hegg App, de dongle opnieuw koppelen.
Mocht dit niet werken dan verzoeken we je contact op te nemen met ons via support@hegg.energy.