Hoe weet ik of ik de laatste versie van de Hegg app heb?

De Hegg app wordt continu verbeterd. Dat betekent dat er af en toe een update beschikbaar is. Veel mensen hebben hun telefoon zo ingesteld dat apps automatisch geüpdatet worden. Als dat bij jou het geval is, dan zal de nieuwste versie automatisch op je telefoon staan. Als jij automatische app-updates uit hebt staan, moet je zelf naar de App Store of Play Store om de nieuwste versie te downloaden.