Het lukt mij niet om in te loggen, wat nu?

1. Check of er een VPN verbinding aan staat
Ben je aan het werk of heb jij sinds kort privé een VPN verbindingen ingeschakeld. Dan kan de online klantomgeving niet goed kunnen functioneren. Probeer het alsjeblieft opnieuw met een internetsessie zonder VPN verbinding.

2. Check of er een Firewall aan staat

Ben je aan het werk of heb jij sinds kort privé een Firewall ingeschakeld. Dan kan de online klantomgeving niet goed kunnen functioneren. Probeer het opnieuw met een internetsessie zonder Firewall.

3. Check het e-mailadres

Controleer ook het e-mailadres wat je bij ons hebt opgegeven. Deze is terug te vinden op de eerste pagina van jouw energiecontract. Misschien zit er per ongeluk een typfout in. Het e-mailadres is altijd de gebruikersnaam om in te loggen.

4. Wachtwoord opnieuw instellen

In de allereerste e-mail van Hegg verzoeken wij om met de grote knop jouw eigen wachtwoord in te stellen. Je komt op een pagina waar jij twee keer het nieuwe wachtwoord invult. Heb jij dit al gedaan? Dan kan je gebruik maken van de wachtwoord vergeten functie. Via jouw mailbox bieden wij de mogelijkheid om jouw wachtwoord opnieuw in te stellen.

5. Een andere browser gebruiken

Iedereen heeft favoriete browser-programma's. Wij raden onze klanten aan om Google Chrome, Safari of Firefox te gebruiken. Browser-programma's die minder functioneren zijn Microsoft Edge of Internet Explorer

6. Geschiedenis en cookies verwijderen

Soms onthoudt de browser pagina's terwijl deze al vernieuwd moeten zijn. Door dit op te lossen kan je via de instellingen van jouw browser de geschiedenis verwijderen inclusief cookies. Probeer daarna opnieuw in te loggen.
Neem contact met ons op
Is het niet gelukt? Neem dan contact met ons via de support mailbox op support@hegg.energy